EDI Drinks
2023
Design, Development, Marketing, Online marketing, Strategy
EDI Drinks
Design, Development, Marketing, Online marketing, Strategy
2023

De drankendistributeur met liefde voor authentieke smaken & lokale ervaringen

Het verhaal van EDI Drinks begint met een passie voor koude en warme dranken, die je wilt ervaren zoals de lokale bevolking dat doet. Om er net zo van te kunnen genieten als de Engelse, Franse of Italiaanse lokale bevolking. Hoe? Door dranken met een bewezen track record in het land van herkomst hier hun volledige potentieel te laten bereiken. Merken die favoriet zijn bij lokale consumenten, getoetst aan hun normen.

Onze belangrijkste missie
Het opzetten van de online basis voor EDI Drinks die past bij een Nederlandse marktleider met een wereldwijde reputatie op het gebied van kwaliteit.

Het verhaal vinden

EDI Drinks is ontstaan ​​uit liefde voor authentieke, lokale ervaringen. Dit begon in 2006 met een samenwerking met Buscaglione. Langzaam maar zeker kwamen er ook andere authentieke drankenmerken bij. In 2023 is het tijd om te verbinden onder één noemer: EDI Drinks.

Dit vereist een strategische basis met een bijbehorende visuele identiteit. Brandclick is aangesloten om te helpen. Het resultaat is een strategie- en bijpassend merkenboek dat professionaliteit, frisheid uitstraalt en inspireert.

Authentieke, lokale ervaringen vastgelegd

Nu er een strategische basis is afgesproken, is het tijd om de website te bouwen en te vullen. Wat deze website echt tot leven brengt, is de focus op de ervaring. Prachtige fotografie en lifestyle beelden van de diverse lokale merken die EDI Drinks in Nederland aanbiedt.

Marketing, laten we gaan

Met de voltooiing van de website beschikt EDI Drinks over een digitaal visitekaartje om de online wereld te betreden. Met een nieuw merk dat in 2024 aangesloten wordt bij EDI Drinks verloopt de reis vlekkeloos!


Waarom woorden verspillen
als we kunnen
laat ons werk
voor zichzelf spreken?