Unfold.art
2019
Development, Marketing
Unfold.art
Development, Marketing
2019

Wij wekken audiovisuele wonderlanden tot leven!

Unfold.art wil je iets laten zien dat je nog nooit eerder hebt gezien door audiovisuele wonderlanden van ‘s werelds meest opwindende artiesten op opvallende locaties over de gehele wereld tot leven te brengen. Hoe? Door de meest opwindende kunst, technologie, nieuwe media en muziek samen te brengen tot ongelooflijke ervaringen.

Our main mission
Het bouwen van een immersieve website waarop de verschillende shows en evenementen worden getoond die Unfold.art produceert, met als uiteindelijk doel kaartjes verkopen.

Finding the narrative

Natuurlijk kun je mensen laten zien wat je doet op socials. Je hebt echter altijd een plek nodig waar zij meer te weten kunnen komen over je bedrijf, waarom je doet wat je doet en hoe zij aan jouw product(en) of dienst kunnen komen. Met een merkverhaal, merkidentiteit en website-ontwerp die reeds ontwikkeld waren, is ons moment aangebroken om aan de slag te gaan.

We hebben een custom website gebouwd met unieke ontvouwelementen. De website fungeerde als startpunt voor bezoekers om te ontdekken waar Unfold.art over gaat en welke shows en evenementen ze momenteel organiseren.

Sharing the narrative

Nu er een gloednieuwe website klaar is, is het tijd om verkeer te genereren. Met een aanzienlijke e-maildatabase was de belangrijkste stap het creƫren van een e-mail template dat voor verschillende e-maildoeleinden kon worden gebruikt. Daarom hebben we een template gebouwd dat uit verschillende, herbruikbare elementen bestaat. Op deze manier kunnen voor verschillende doeleinden elementen van de sjabloon worden samengesteld. Een manier om het verhaal te delen is voltooid!

Just in case you want to
check more cases