Download whitepaper

Please fill out every field

EDI Drinks
2023
Design, Development, Marketing, Online marketing, Strategy
EDI Drinks
Design, Development, Marketing, Online marketing, Strategy
2023

De drank distributeur met een liefde voor authentieke smaken & lokale belevingen

Het verhaal van EDI Drinks begint bij een passie voor koude- en warme dranken zoals de locals ze bereiden. Om te kunnen genieten zoals die Engelse, Franse of Italiaanse local doet. Hoe? Door drankproducten met een bewezen staat van dienst in het land van herkomst hier maximaal tot hun recht te laten komen. Merken die favoriet zijn bij lokale consumenten, getoetst aan de maatstaf van de local.

Ons doel
Het online fundament voor EDI Drinks neerzetten dat past bij een Nederlandse marktleider is met een wereldwijde reputatie voor kwaliteit

Finding the narrative

EDI Drinks is geboren uit een liefde voor authentieke, lokale belevingen. Dit begint in 2006 met een samenwerking met Buscaglione. Langzaam maar zeker sluiten ook andere authentieke drankmerken zich aan. In 2023 is de tijd daar om te verbinden onder een gezamenlijke noemer: EDI Drinks.

Hiervoor is een strategisch fundament met bijbehorende visuele identiteit nodig. Brandclick sluit aan om hier invulling aan te geven. Een strategie en bijpassend brand book dat professionaliteit en frisheid uitstraalt én inspireert is het resultaat.

Authentieke, lokale belevingen in beeld

Met een strategisch fundament waar een stempel op is gedrukt, is het tijd om de website te bouwen en vullen. Wat deze website écht tot leven brengt, is de focus op de ervaring. Prachtige fotografie en lifestyle beelden van de verschillende lokale merken die EDI Drinks in Nederland aanbiedt.

Marketing, let’s go

Met het afronden van de bouw en het vullen van de website, heeft EDI Drinks een digitaal visitekaartje om de online wereld mee in te trekken. Met een nieuw merk dat in 2024 bij EDI Drinks is aangesloten, loopt dat op rolletjes!


Why waste words
if we can
let our work
speak for itself?