Drone Stories goed gelinkt
2021
Design, Development, Marketing, Strategy
Drone Stories goed gelinkt
Design, Development, Marketing, Strategy
2021

Storytellingpioniers, die de lucht veranderen in (jouw canvas.)

Maak kennis met Drone Stories, toonaangevende pioniers op het gebied van drone-storytelling. Hun doel is om de kruising tussen kunst, design en technologie opnieuw vorm te geven, door u inspirerende concepten en tot nadenken stemmende perspectieven te bieden. In hun team vind je een mix van specialisten die voortdurend nieuwe grenzen van storytelling verkennen op een onbeperkt canvas; onze eigen hemel.

Onze belangrijkste missie
Drone Stories laten groeien naar de top 3 drone bedrijven ter wereld.

Het verhaal vinden

Drone Stories kwam naar ons toe met een duidelijk, uitdagend doel. Hun shows worden wereldwijd gevlogen en zijn technologisch geavanceerd, maar hun online aanwezigheid vertegenwoordigde nog niet hun staat van dienst en reputatie. Daarom gingen we samen om de tafel zitten om hun merkverhaal en merkboek bij te werken, zodat hun online identiteit aansluit bij hun offline prestaties.

Licht uit, laat de show beginnen

Met een vernieuwd verhaal en merkboek is het tijd om de show te laten beginnen. We hebben een nieuwe website ontworpen en gebouwd waarin de ontzagwekkende droneshows die ze de afgelopen jaren hebben gevlogen onder de aandacht worden gebracht. Met hun pakkende tone of voice en nieuwe content van hun drones en team wordt de basis gelegd om het world wide web te laten zien wat Drone Stories kan doen…

De helderste lichten van het stel

Ja, het drone-showbedrijf is klaar om de wereld te laten zien dat zij de helderste lichten van het stel zijn. Met een sociale strategie die gebruik maakte van de virale mogelijkheden van verschillende sociale platforms, groeide het bereik van Drone Stories dramatisch. Binnen een half jaar groeide hun Instagram naar bijna 80.000 volgers en TikTok naar 30.000 volgers, waardoor hun sociale aanwezigheid kan worden gecategoriseerd als de top 3 van dronebedrijven wereldwijd.

Maar het is belangrijk om de focus te houden. Stagnatie betekent achteruitgang. Naast het leren van hun virale berichten en het optimaliseren van hun inhoud, concentreren we ons op SEO. Door middel van maandelijkse SEO-analyses en structurele website- en contentoptimalisatie is het doel om altijd organisch in de top 3 zoekresultaten te staan ​​voor zeer relevante zoekwoorden.

Hasta la vista, baby!
Ga naar de helikopter en…