A’DAM&Co.
2022
Design, Development, Marketing, Strategy
A’DAM&Co.
Design, Development, Marketing, Strategy
2022

Het Amsterdamse epicentrum voor creatieve geesten

Maak kennis met de Amsterdamse membersclub voor creatieve geesten, A’DAM&Co. Gelegen op de 18e verdieping van de A’DAM Toren in het eigenzinnige Noord, willen ze kennis, muziek, kunst en vriendschap stimuleren. Met sociale evenementen en een unieke evenementenkalender biedt A’DAM&Co. dit wekelijks.

Our main mission
Rebranding van A’DAM&Co. om groei van leden en sociale aanwezigheid te garanderen

Finding the narrative

De club doet het goed, maar wil nog beter! De cultuur wordt aangepast en de deuren worden voor meer leden geopend. Brandclick assisteert A’DAM&Co. in dit uitdagende verlangen door hun online aanwezigheid bij te werken. Met smaakvolle en functionele iteraties van hun merkidentiteit, UX- en UI-ontwerp, sluit hun online uiterlijk aan bij de look & feel van de creatieve ledenclub en wordt hun verhaal op een duidelijke, beknopte en inspirerende manier verteld.

Nadat we deze iteraties hebben afgerond, zijn we klaar om het verhaal van A’DAM&Co. naar buiten te brengen. A’DAM&Co. draait om het verbinden van creatievelingen. Daarom hebben we er uiteraard voor gekozen om ons te concentreren op het diverse en inspirerende ledenbestand dat de club momenteel heeft, via verschillende contentformats…

Members in the spotlight

In Talk of the Tower krijgen verschillende invloedrijke leden een podium. Via videocontent vertellen ze over zichzelf, coole projecten die ze hebben opgezet en interessante lessen die ze daarbij hebben geleerd.

Als je ooit bij A’DAM&Co bent geweest, dan is de rit met de lift naar boven je bijgebleven. Om leden een platform te bieden om indrukwekkende projecten met de rest van de community te delen, hebben we een elevator pitch-format opgezet. Tijdens een ritje in de liften kunnen leden hun merk/bedrijf/project/evenement/wat dan ook pitchen. Een letterlijke elevator pitch dus!

Om creatievelingen verder met elkaar te verbinden, zijn geschreven A’DAM&Co.connects interviews als blogs op het online magazine geplaatst. Hier deelden leden vaak informatie over projecten waar ze aan werken, om zo anderen te inspireren in te connecten wanneer relevant.

From activation
to conversion,
we got your back!