Marketing van 

begin tot eind

Wie wij zijn

Brandclick is geboren uit een idee. Het idee dat de online wereld ontzettend complex is. Dat het lastig is voor een (klein) bedrijf zich hier te manifesteren zonder daar veel tijd, geld en energie in te steken. Maar wees niet getreurd. Brandclick heeft door een ervaren team met verschillende expertises alle middelen in huis om een online fundering voor jouw bedrijf aan te bieden tegen een betaalbare prijs. En wie weet kunnen we jouw hulp daarbij gebruiken!

Ons team

Floris Reurts

Floris is één van de oprichters van Brandclick. Met zijn financiële achtergrond en jarenlange ervaring in het ondernemen is hij een geboren leider.

Daniel Koster

Daniel is de big chief. Hij zorgt ervoor dat iedereen binnen Brandclick functioneert en houdt zijn blik immer op de toekomst. Door zijn vlam-skills vormt hij samen met Floris een onverslaanbaar team.

Pim Plaatsman

Pim is onze chef development. Vaak verstaan wij ‘m niet, omdat ‘ie dan in HTML, Javascript en CSS aan het rakelen is. Maar dat maakt niet uit, want die websites die draaien als een malle!

Richard van Rooijen

Richard is de design chef. Photoshop, Illustrator en Sketch, hij lust er wel pap van. En dat blijkt uit de magische visuele producten die uit zijn vingers komen rollen. 

Jurre Rompa

Als je chef camera zegt, dan zeg je Jurre. Jurre ziet het leven door zijn lens en gaat niet de deur uit zonder een statief, slider en geheugenkaart. Pas maar op, want voor je het weet lig je op Rompa Pompa zijn gevoelige plaat. 

Vacatures

Gezocht – 

Op dit moment hebben we helaas geen vacatures uitstaan. 

Gezocht – 

Op dit moment hebben we helaas geen vacatures uitstaan.