Eventfabriek

Voor de event professional

Het verhaal

Eventfabriek is een creatief bedrijf dat unieke live events ontwikkelt van begin tot eind. Dat doen ze door techniek en entertainment naadloos en op een originele manier te verwerken in het concept. Een memorabel evenement is elke keer weer het resultaat.

Met vele succesverhalen en cases als bewijs kun je wel stellen dat Eventfabriek een gevestigde orde in de evenementenbranche is. Dit wil het bedrijf dan ook graag laten zien middels een nieuwe huisstijl en website met doel om dan verder te groeien. Hier wordt Brandclick voor ingeschakeld.

Strategie Nieuwe huisstijl en website
Groei Share Your Event

Merkidentiteit

De huisstijl van Eventfabriek wordt eerst aangescherpt. Een update van het logo, de kleuren, fonts en online deliverables zorgt voor een visuele vertaling van het verhaal van Eventfabriek. Vervolgens wordt deze merkidentiteit naar de website vertaald zodat daar via de individuele cases het verhaal van Eventfabriek wordt verteld..

Groei

Eventfabriek blijft niet stilstaan. Ja, het bedrijf ontstaat als creatieve organisator van live evenementen. Echter worden er samen met Brandclick steeds meer online (groei)mogelijkheden geconstateerd. Aangezien het geloof is dat contact een basisbehoefte is, ontstaat het idee voor Share Your Event. Een (complementaire) dienst waarmee verschillende soorten events online op allerlei creatieve, toffe manieren worden gehouden.

Volgende cases

Contact

Wat is jouw verhaal?

Wij horen er graag alles over: info@brandclick.nl
of kom langs om een Ethiopisch kopje koffie bij ons op kantoor
in de A’DAM Toren te Amsterdam.